Stiklestad Camping

Stiklestad Camping

Stiklestad Camping image
Stiklestad Camping image
Stiklestad Camping image

Velkommen til Stiklestad Camping, hvor natur, kultur og avslapning møtes!

 

Vår campingplass ligger i hjertet av Verdal kommune, kun 7 km fra sentrum. Her finner du alt du trenger for en minneverdig opplevelse.

 

Hva gjør Stiklestad Camping så spesiell?

Vi er stolte av vår barnevennlige beliggenhet ved den vakre Verdalselva. Med kun 2 km gangavstand til Stiklestad Nasjonale Kulturhus og spilleplassen for spelet om Heilage Olav, er vi midt i hjertet av historie og kultur.

 

Verdalselva er kjent som en god lakseelv, og vi har gleden av å disponere et eget fiskevall på hele 1,8 km. Her kan du kaste snøret og nyte den fredelige elvebrisen. Hos oss kan du kjøpe fiskekort for døgn, uke eller sesong. Vår desinfeksjonsstasjon for fiskeutstyr ved resepsjonen sørger for at du er klar for en vellykket fisketur.

 

Vi tilbyr hele 17 campinhytter i ulike størrelser. Enten du reiser alene, som par eller med familien, har vi en hytte som passer for deg. 

Enten du kommer med bobil, vogn eller telt, har vi plass til deg. Strøm er tilgjengelig for alle, slik at du kan lade opp og nyte komforten.

 

Opplev Stiklestad Camping – der historie, natur og avslapning går hånd i hånd!

Retninger

Fra Verdal følger du fylkesvei 757 i retning Stiklestad (5 km), ta til høyre i rundkjøringen i Stiklestad og følg fylkesvei 757 (2 km), deretter ta til høyre ved veiskilt til Stiklestad Camping.